Castrol Industrie kiest voor Optimol als officieel ambassadeurpartner in de  Benelux

Castrol Industrial heeft recent besloten om haar eigen distributie-activiteiten in Nederland te reorganiseren. Castrol Industrial kiest voor een officiële distributeur en rekent nu op Optimol Lubrication. Voor Optimol is dit een bekroning van een 50 jaar durend partnership gebaseerd op Industriële kennis en begeleiding met een solide service.

Wie motorolie zegt, denkt meteen aan Castrol. Het logo van het iconisch merk duikt overal op waar machines draaien, van de autosport tot en met de industrie. Voor bedrijven in de industrie levert het onder meer een breed gamma aan smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen voor alle soorten technische installaties en machines.

Sinds 1 december 2021 werden intussen de distributieactiviteiten van Castrol integraal overgenomen door Optimol Netherlands B.V. die de continuiteit verzekerd in de Castrol leveringsvoorwaarden en service. Optimol Lubrication, “expert in advanced lunbrication” verdeelt daarnaast ook automatische smeersystemen van het merk Memolub. 

Voor meer informatie: 

www.optimol-lubrication.com

www.linkedin.com/company/optimol-lubrication

info-nl@optimol-lubrication.com