Diensten

Meer dan 40 jaar ervaring met betrouwbare aanbevelingen in alle industriële sectoren en een meerwaarde bij 2.000 klanten in Frankrijk, België en Luxemburg.

Optimol Lubrication speelt een essentiële rol in de realisatie van de productiedoelstellingen, door concrete oplossingen en advies in verband met smering aan te reiken.

Toepassing van sterke competenties:

Een team met multidisciplinaire competenties dat enerzijds een grondige kennis bezit over de verschillende aspecten van smering, mechanica en smeersystemen en dat anderzijds een duidelijk zicht heeft op algemene thema’s zoals de organisatie en het beheer van de onderhoudsactiviteiten.

Werken met inachtneming van de belangen en de vereisten vormt de doelstelling van Optimol Lubrication. De onderneming hanteert daarvoor een transparante manier van werken en een permanente communicatie.

Een doeltreffende aanwezigheid:

Een regionale technisch-commerciële aanwezigheid en beschikbaarheid.

Een technische dienst, ingenieurs en onderhoudsspecialisten, een aangepaste logistiek en een managementteam dat dicht bij de klant staat.

Hoe gaan wij te werk

Hoe gaan wij te werk?

Een grondige analyse van de behoeften, een geoptimaliseerde invoering van de oplossing en producten met een hoge toegevoegde waarde.

Meer weten

Onze knowhow en expertise

Onze knowhow en expertise:

Onze knowhow en expertise: De interventies van Optimol Lubrication zijn flexibel en aan de behoeften van de klanten aangepast.

Meer weten

Geavanceerd zoeken

Met filter:

Op naam:

Castrol, Memolub®, Cogelsa, Ottech

Copyright © 2021 Optimol Lubrication.   All rights reserved.   Algemene verkoopvoorwaarden.   Recupel bijdrage