Onze visie

Onze visie

DE VOORDELEN VAN EEN DEGELIJK ONDERHOUD.

Optimol Lubrication heeft de ambitie om uit te groeien tot de belangrijkste marktspeler op het vlak van advies over smering en afgeleide producten. Dat advies is gericht op de beperking van de werkings- en de productiekosten en gebaseerd op de distributie van high performance smeermiddelen voor de industrie – zowel in België en in Luxemburg als in Frankrijk.

OPTIMOL LUBRICATION WERKT ROND 5 PRIORITAIRE THEMA’S:
 • Productiviteit
  Optimol Lubrication helpt de betrouwbaarheid van de productie te verbeteren door de risico’s op niet-geplande stilstanden drastisch te beperken. Dit resultaat wordt verkregen door de organisatie van preventief onderhoud en een verhoging van de betrouwbaarheid van de mechanische onderdelen.
 • Financiële winst
  We hechten heel veel belang aan de verlaging van de budgetten die voor onderhoud moeten worden voorzien.
  – Tot 20 % door een betere organisatie van de smering.
  – Tot 50 % door de optimalisatie van de smeermiddelen en van de smeersystemen.
 • Milieu
  De oplossingen die door Optimol Lubrication worden aangeboden beantwoorden aan de ISO 14000- en HSE-normen. We bieden een inventaris van aangepaste toebehoren en systemen aan, evenals high performance smeermiddelen met een heel laag verbruik.
 • Veiligheid
  Optimol Lubrication beveelt oplossingen aan die systematisch de veiligheid van de betrokken partijen in het kader van de smering garanderen.
 • Optimalisatie van de organisatie
  Behalve budgettair betere resultaten garandeert ons organisatieschema een beter toezicht en minder stress.