Memolub

Memolub

EENVOUDIG EN DOELTREFFEND:
SMEEROPLOSSINGEN VOOR ÉÉN ENKEL EN MEERDERE PUNTEN, AUTOMATISCH EN VERPLAATSBAAR.

Een doelgerichte, gemeten/gedoseerde smering op regelmatige tijdstippen. Een volledig en specifiek aanbod van autonome smeerinrichtingen van 10 en 25 bar voor alle types toepassingen.

banner-memolub_NL
memolub-applications
TROEVEN
  • Verenigbaar met alle industriële onderdelen
  • Smering via één of meerdere punten
  • Gebrevetteerd regelsysteem
  • Gebruiksvriendelijk
  • Aanpasbaar aan alle industriesectoren
  • Hoge return on investment
HOOGWAARDIGE OPLOSSING

De uitzonderlijke functionaliteiten en de grote doeltreffendheid van het MEMOLUB®-systeem worden wereldwijd erkend als een opmerkelijke troef voor de industrie.

Het MEMOLUB®-systeem is een autonoom elektromechanisch smeersysteem voor installaties met één of meerdere smeerpunten, dat als een gecentraliseerd minisysteem wordt beschouwd.

Zijn hoge ejectiedruk tot 25 bar zet de deur open voor een hele reeks nieuwe toepassingen die niet mogelijk zijn met conventionele systemen.

De MEMOLUB®-systemen kunnen van op afstand worden gebruikt, tot 8 meter van het smeerpunt, wat vooral handig is bij gevaarlijke of moeilijk bereikbare punten.

Machines hoeven na de installatie van MEMOLUB® niet meer te worden stilgelegd voor een smeerbeurt. Het MEMOLUB®-systeem vormt een eenvoudige en doeltreffende manier om de kosten te drukken.

MEMOLUB® OVERAL TER WERELD

Het MEMOLUB®-systeem wordt in meer dan zestig landen algemeen erkend als een opmerkelijke oplossing voor de smering van machines.

Meer informatie over ons MEMOLUB®-smeersysteem vindt u op: